Dan Woo nóż szefa kuchni młotkowany twardość 60HRC--VG10-SZEF_P
Cena:
420,00PLN
Ilość (szt.):
Czas realizacji:REALIZACJA 7-14 dni  ROBOCZYCH
Producent:
Aby sprawdzić koszt dostawy, wrzuć produkt do koszykaAby sprawdzić koszt dostawy, wrzuć produkt do koszyka
Udostępnij:

DAN WOO 

Nóż szefa kuchni

 

 

 

 

 

 

Idealny nóż do każdej kuchni. Wielowarstwowe ostrze składa się z twardego rdzenia wykutego z japońskiej stali VG10, którą obłożono 66 warstwami miękkiej stali (33 warstwy na stronę) by zapewnić nożowi odpowiednią elastyczność. 

 

 

Młotkowanie w górnej części noża pomaga w krojeniu np pomidorów czy sera, zapobiegając zbytniemu przyklejeniu się krojonych potraw do ostrza.  

 

 

Rękojeść wykonano z G10, czyli laminatu składającego się z warstw włókna szklanego zatopionego w żywicy epoksydowej. G10 jest, odporne na uderzenia, działanie większości czynników chemicznych oraz niskich i wysokich temperatur. Dodakowo jest antypoślizowe i ma doskonałą przyczepność.

 

 

Metalowe zakończenie rękojeści pozwala na użycie noża do rozgniatania np. czosnku.

 

 

 

Specyfikacja

 

Stal: - Rdzeń VG10 obłożony 66 warstwami stali (33 na stronę)

Hartowanie - 60 HRC

Długość ostrza: 200mm

Rękojeść: G10

Waga: 257g

 

 

 

Każdy nóż zapakowany jest w prezentowe pudełko

 

 

 

 

 DANWOO - SZEF_P

 

 

 

Unboxing noża

 

 
Na naszej stronie wykorzystujemy pliki cookies. Klikając „Akceptuję wszystkie” wyrażasz zgodę na stosowanie wszystkich typów plików cookies, w tym cookies statystycznych i reklamowych. Klikając „Odmawiam” wyrażasz zgodę na stosowanie wyłącznie plików cookies niezbędnych do prawidłowego działania strony. Więcej informacji o plikach cookies znajdziesz w Polityce prywatności.
Akceptuję wszystkie