<p><!-- TW_OPIS_START --></p>
<p> </p>
<div class=charakterystyka_z_subiekta>
<p>• Wysokiej jakości aluminium, odporne na deformacje, doskonale przewodzące ciepło<br /> • Wewnętrzna trójwarstwowa nieprzywierająca powłoka marmurowa, odporna na działanie metalowych akcesoriów kuchennych, bezpieczna dla zdrowia<br /> • Zewnętrzna nieprzywierająca powłoka łatwa do mycia<br /> • Wkładka indukcyjna chroni spód naczyń przed deformacją,a także umożliwia stosowanie naczyń na kuchenkach indukcyjnych<br /> • Ergonomiczne, nienagrzewające się rączki<br /> <br /> Proces produkcji naczyń kuchennych z aluminium, polega na wtłoczeniu pod dużym ciśnieniem stopu aluminium do stalowych form. Proces odlewania zachodzi w całości bez stosowania oddzielnego zgrzewania, co powoduje zwiększoną trwałość stopu. Szybkie wtłoczenie i krzepnięcie stopu pozwala na uzyskanie gęstej, drobnoziarnistej powierzchni, wskutek czego naczynia charakteryzują się dużym przewodnictwem cieplnym, odpornością na ścieranie, korozję, działanie wysokich temperatur i odkształcenia.</p>
<p><strong> </strong></p>
</div>
<p><!-- TW_CHAR_END --><!-- TW_UWAGI_START --></p>
<div class=uwagi_z_subiekta> </div>
<p><!-- TW_UWAGI_END --></p>